27 noiembrie 2013

Printeaza pagina

Tu cu cine savurezi gustul succesului?

 
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
“Tu cu cine savurezi gustul succesului?”
 
Perioada campaniei:  25 noiembrie- 24 decembrie 2013
 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

 1. Campania promoţională este organizată de S.C. ALEXANDRION GRUP ROMANIA S.R.L., cu sediul social in comuna Bucov, sat Pleasa, jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1028/2000, CUI RO 13575086, (denumită în continuare “Organizator” sau “Alexandrion Group”).

 2. Campania se derulează prin intermediul agenţiei S.C. Grup Sapte S.R.L., societate comercială cu sediul în România, Strada Ceahlău, nr. 11, Cluj Napoca înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J12/1508/1999, C.U.I. RO11389389 (denumită în continuare „Agenţia”).

 3. Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”), este finală şi obligatorie pentru Organizator.

 4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act adiţional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare imediat dupa publicarea actului aditional.

 

SECŢIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

        Campania este organizată în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. OG.99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

SECŢIUNEA 3. LOCUL DE DESFĂŞURARE ŞI DURATA CAMPANIEI PROMOŢIONALE

 1. Campania din magazine se desfasoara in perioada 28 noiembrie - 24 decembrie 2013 in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial in urmatoarele magazine:

Magazin

Magazin

Magazin

Magazin

CARREFOUR Baneasa

CARREFOUR Militari

CARREFOUR Suceava

CORA Pantelimon

CARREFOUR Brasov

CARREFOUR Orhideea

CARREFOUR Drobeta

CORA Sun Plaza

CARREFOUR Colentina

CARREFOUR Colosseum

CARREFOUR Pitesti

AUCHAN Titan

CARREFOUR Constanta

CARREFOUR Unirea

CORA Alexandriei

AUCHAN Militari

CARREFOUR Iasi 2

CARREFOUR Ploiesti

CORA Constanta

AUCHAN Pitesti

CARREFOUR  Berceni

CARREFOUR Sibiu

CORA Lujerului

AUCHAN Constanta

si in perioadele urmatoare: 28 noiembrie-1 decembrie 2013; 5-8 decembrie 2013; 12-15 decembrie 2013; 19-22 decembrie 2013; 23-24 decembrie 2013

 1. Campania ce se va desfasura pe portalul Facebook (disponibila pe http://www.facebook.com /Grantswhiskyromania) in perioada 25 noiembrie 2013, ora 00:00 – 24 decembrie 2013, ora 23:59

 

SECŢIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 1. La prezenta campanie pot  participa persoane fizice, cetateni cu domiciliul stabil in Romania cu varsta mai mare de 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorilor, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

 2. Campania din magazine este destinata celor care achiziţionează produsele participante la Campanie in perioada desfasurarii acesteia si care acceptă termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial (denumite în continuare „Participanţi”).

 3. Campania de pe portalul Facebook este destinata tuturor membrilor comunitatii Facebook, interesati de participarea la aceasta, fara sa fie necesara achizitia produsului. Conturile de Facebook ale participantilor trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: titularul contului sa aiba peste 18 ani, sa aiba poza de profil, sa aiba un numar minim de 20 de prieteni, sa aiba activitate in cont inainte de inceperea Campaniei si contul sa contina elemente care sa permita contactarea utilizatorului.

 4. Participarea la această Campanie impune cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament Oficial.

 

SECŢIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE

5.1Produsele participante la prezenta Campanie din magazine sunt produsele distribuite de Alexandrion Group Romania din următoarea listă:

Grant`s 0.7 L

Grant`s 1 L

Grant`s Tin

Grant`s Pachet cu 2 pahare

 

5.2Produsele de mai sus sunt marci inregistrate apartinand William Grant and Sons, numite in cele ce urmeaza “Produse Participante”, comercializate in mod individual

5.3La Campanie participă doar produsele Alexandrion Group menţionate mai sus, care sunt comercializate in locatiile mentionate la art. 3.1.

 

SECŢIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

 
Campania din Magazine

 1. Participanţii la prezenta Campanie din magazine trebuie să achiziţioneze, în perioada Campaniei  28 noiembrie- 24 decembrie 2013 minim 1 (unul) produs participant la promotie conform art 5.1, din magazinele participante si in perioadele mentionate la sectiunea 3.1 din prezentul regulament:

 2. In cadrul fiecarui magazin participant  conform sectiunii 3.1 din prezentul regulament organizatorul va fi reprezentat de promoteri care vor purta echipament specific.

 3. Promoterii vor fi prezenti atat la rafturile unde se afla produsele  Grant’s Family Reserve cat si dupa casele de marcat la standul promotional Grant's, produse mentionate la sectiunea 5.1 din prezentul regulament si vor promova produsele Grant’s catre consumatori dupa urmatorul program:

LUNI, MARTI  12:00-18:00 / JOI, VINERI   15:00-21:00 / SAMBATA, DUMINICA  10:00-16:00 

 1. In cadrul prezentei Campanii la achizitionarea unui produs participant la Campanie cumparatorul primeste automat un premiu garantat prin razuirea unui scratch - card unul din premiile de mai jos. Premiile constau in: Miniaturi Grant’s Family Reserve 0,05 l, Ceas calatorie, Carti de joc. Premiile sunt in limita stocului disponibil pe fiecare magazin prezentat la sectiunea 3.

 2. La achizitionarea unui numar multiplu de sticle din variantele prezentate la articolul 5.1, cumparatorii vor putea participa tot de atatea ori si implicit vor castiga garantat un numar egal de premii, premii ce se vor oferi in limita stocului disponibil.

 3. In cazul in care stocul de premii se epuizeaza, organizatorul isi rezerva dreptul de a incheia campania promotionala sau a suplimenta numarul de premii dupa caz.

 
Campania pe portalul Facebook

 1. Participanţii la prezenta Campanie de pe portalul Facebook din perioada 25 noiembrie 2013, ora 00:01 – 24 decembrie 2013, ora 23:59 trebuie să acceseze si sa se logheze pe pagina web http://www.facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi in ordinea descrisa mai jos:

 • Sa acceseze http://www.facebook.com/Grantswhiskyromania

 • Sa acceseze in cadrul paginii aplicatia Imparte Succesul

 • Sa dea LIKE paginii http://www.facebook.com/ Grantswhiskyromania (daca nu au dat deja)

 • In urma intrarii participantului in aplicatie, ca urmare a acordului sau, datele de contact din contul sau de Facebook vor fi preluate automat. Aceste date sunt necesare pentru contactarea participantilor in cazul in care sunt desemnati castigatori si pentru livrarea premiului. Furnizarea unor date personale in vederea inscrierii in Campanii fictive, eronate si /sau necorespunzatoare realitatii poate antrena raspunderea participantului respectiv, in masura in care validarea sa nu se poate efectua tocmai datorita acestor inadvertente.

 • Sa aleaga cel putin 3 prieteni cu care doreste sa imparta un succes personal si sa selecteze mesajul cel mai relevant reusitei, pe care sa il impartaseasca cu prietenii selectati;

  1. Fiecare participant are dreptul la o singura inscriere in concurs

  2. Premiile se vor oferi prin tragere la sorti, fara sa fie necesara achizitia produsului. Premiile constau in: Joc de darts electronic, Set poker, Carti de joc.

  3. Castigatorii sunt stabiliti in urma tragerii la sorti electronice in data de 9 ianuarie 2014 ce se va desfasura la sediul Agentiei Grup Sapte SRL din Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr.45, sector 2 în prezenţa unei comisii formate din reprezentanţi ai companiilor implicate în organizarea promoţiei si va fi asistata de un avocat sau notar public.

  4. In urma tragerii la sorti, sunt desemnati 102 potentiali castigatori si cate o rezerva pentru fiecare dintre acestia (premiile se vor extrage in ordinea descrescatoare a valorii astfel: 1 castigator al  jocului de darts electronic, apoi castigatorul pentru un set de poker si in final 100 castigatori pentru pachetele de carti de joc)

  5. un participant poate castiga un singur premiu in cadrul campaniei.

  6. Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

  7. pentru inscrierile incomplete sau incorecte (cum este cazul adreselor fizice incomplete), precum si pentru cele expediate dupa data limita de desfasurare a Campaniei;

  8. daca adresa de e-mail si/sau numarul de telefon furnizate la inscriere nu pot fi identificate. In acest caz, Organizatorul nu il va putea contacta in cazul in care va fi desemnat potential castigator;

  9. pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet si/sau a serverului ce gazduieste site-ul datorita aglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens.

  10. Procedura de validare a castigatorilor si de acordare a premiilor este descrisa la Sectiunea 8 de mai jos.

 
SECŢIUNEA 7. PREMIILE CAMPANIEI PROMOŢIONALE

 1. Premiile oferite în cadrul Campaniei din magazine sunt prezentate în tabelul de mai jos, acestea reprezentand produse apartinand S.C. Alexandrion Group Romania S.R.L.

Tip Premiu

Detalii tehnice

Nr premii

Pret unitar
(TVA inclus )

Total Pret
(TVA inclus)

Grant's 0.05L

sticla triunghiulara, gramaj 0, 05L, 40% concentratie alcoolica

8,900

5.59 lei

49,751 lei

Ceas calatorie

ceas de buzunar cu baterie inclusa, support de piele

100

13.02 lei

1,302 lei

Carti de joc

pachet carti de joc hartie plastifiata, logo Grant’s pe verso

2,000

4.67 lei

9,340 lei

Total

11,000

60,393 lei

 

 1. Premiile oferite în cadrul Campaniei de pe portalul Facebook sunt prezentate în tabelul de mai jos, acestea reprezentand produse apartinand S.C. Alexandrion Group Romania S.R.L.

Tip Premiu

Detalii tehnice

Nr premii

Pret unitar
(TVA inclus )

Total Pret
(TVA inclus)

Carti de joc

pachet carti de joc hartie plastifiata, logo Grant’s pe verso

100

4.67 lei

467.00 lei

Set poker

Contine:
 - 500 chips-uri(100 jetoane albe, 100 jetoane verzi, 100 jetoane negre, 100 jetoane albastre, 100 jetoane rosii) model DICE, diametru 40mm,cantarind 11.5 gr si sunt alcatuite din ABS si insertie de metal; - 1 pachet de carti de joc 100% plastic;
- 1 buton DEALER
- 1 servieta din aluminiu cu un design superior

1

372.00 lei

372.00 lei

Joc darts electronic

Tinta electronica de darts cu carcasa de plastic.Memorie de stocare de pana la 8 jucatori. Alimentarea se face cu 3 baterii de 1.5V, de tip AA (bateriile nu sunt incluse).Ecran LCDSe pot juca 32 de jocuri in 256 de variante. Set contine 6 sageti cu varf din plastic.

1

383.16 lei

383.16 lei

Total

102

1,222.16 lei

 
In cadrul acestei campanii se vor oferi 11,102 premii in valoare totala de 61.615,16 Ron (TVA inclus).
Procedura de acordare a premiilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament oficial.

 1. Premiile neacordate in prezenta Campanie din motive independente de vointa Organizatorului raman la dispozitia Organizatorului.

 2. In cadrul Campaniei din magazine premiile se acorda in limita stocului disponibil.

 3. Participanţilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepţia cheltuielilor normale de desfăşurare a Campaniei (costul de achiziţionare a produselor Alexandrion Group participante la Campanie)

 4. Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiilor câştigate în cadrul prezentei Campanii, respectiv nu se pot schimba premiile oferite în cadrul prezentei Campanii.

 

SECŢIUNEA 8. CONDIŢII DE VALIDITATE

 1. Pentru a putea primii premiile destinate campaniei din magazine, Participanţii trebuie sa achiziţioneze, în perioada Campaniei  28 noiembrie- 24 decembrie 2013,  minim 1 (unul) produs participant la promotie conform art 5.1, din magazinele participante in intervalele orare mentionate la sectiunea 6, dovada achizitiei facandu-se cu bonul fiscal;

 2. In cadrul Campaniei din magazine la achizitionarea unui produs participant la Campanie, cumparatorul va primi automat un premiu dupa cum este stipulat in cadrul articolului 6 din prezentul regulament.

 3. Pentru a putea primi premiile destinate campaniei desfasurate pe portalul Facebook, Participantii trebuie sa se inscrie in aplicatia Imparte succesul de pe http://www.facebook.com /Grantswhiskyromania, in perioada 25 noiembrie – 24 decembrie 23:59 si sa indeplineasca conditiile mentionate la sectiunea 4 punctul 4.3;

 4. Premiile destinate campaniei desfasurate pe portalul Facebook se acorda prin tragere la sorti, organizata in data de 9 ianuarie 2014. Se vor extrage 102 castigatori si cate o rezerva pentru fiecare castigator.

 5. Potentialul castigator al unui premiu va fi contactat de catre reprezentantii Organizatorului printr-un mesaj adresat pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in aplicatie in cadrul Campaniei, in termen de 3 zile (lucratoare) de la desemnarea acestuia ca potential castigator. Cu aceasta ocazie va fi instiintat despre desemnarea in cadrul Campaniei ca potential castigator al unui premiu, conditiile si procedura pe care aceasta o are de urmat pentru a fi validat final si a intra in posesia premiului

 6. Printr-un e-mail de raspuns pe care trebuie sa-l trimita Organizatorului in termen de maximum 5 zile catre adresa impartesuccesul@grupsapte.ro, potentialii castigatori trebuie sa confirme participarea la Campanie, apoi sa comunice numele, prenumele, varsta, adresa completa, copie dupa CI si un numar de telefon valid, dupa ce in prealabil isi exprima acordul expres si neechivoc pentru introducerea datelor lor personale in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea validarii si atribuirii premiului.

 7. Netrimiterea mesajului de raspuns in termenul mentionat mai sus, neconfirmarea participarii la Campanie, constatarea neindeplinirii unor conditii de participare impuse prin prezentul Regulament sau refuzul potentialului castigator, manifestat expres si neechivoc, cu privire la comunicarea datelor sale personale duce la invalidarea ca potential castigator si pierderea dreptului de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, iar reprezentantii Organizatorului vor apela la rezervele extrase. In masura in care castigatorii desemnati indeplinesc toate conditiile de participare impuse de Regulament, atunci respectivul castigator va fi validat si i se va expedia premiul prin curier in cazul in care acesta nu are domiciliul in Bucuresti. In cazul in care castigatorul are domiciliul in Bucuresti acesta isi va putea ridica premiul de la sediul agentiei SC GRUP SAPTE SRL – Bd Pache Protopopescu Nr 45 Sector 2, in intervalul luni – vineri 9.30 – 17.00.

 8. Premiile vor fi atribuite in functie de natura acestora si de domiciliul castigatorului, pe baza unui proces-verbal semnat de un reprezentant al Agentiei si persoana careia i se inmaneaza premiul.

 

SECTIUNEA 9. ANUNTAREA PUBLICA A CASTIGATORILOR PREMIILOR

 1. Numele si prenumele castigatorilor validati in urma campaniei de pe portalul de Facebook, precum si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi anuntate public, conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, actualizata. Castigatorii Campaniei vor fi publicati in sectiunea CASTIGATORI din cadrul aplicatiei “Imparte succesul” de pe pagina de Facebook www.facebook.com/Grantswhiskyromania in cel mult 5 zile lucratoare de la momentul validarii lor finale.

 
SECŢIUNEA 10. RESPONSABILITATE

 1. Organizatorul acestei Campanii nu îşi asumă răspunderea pentru deteriorarea cu rea credinta a premiilor sau pentru sustragerea acestora.

 2. Organizatorul Campaniei va acorda premiul / premiile doar acelui câştigător care a luat parte la Campanie, cu respectarea fidelă a prevederilor prezentului Regulament Oficial.

 3. Organizatorul şi celelalte entităţi implicate in Campanie nu îşi asumă raspunderea şi nu va putea fi implicat în nicio modalitate în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor.

 4. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influenţa principiul conform căruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care respectă prevederile acestui Regulament Oficial. Organizatorul va raspunde fata de castigatori pentru calitatea premiilor in conformitate cu prevederile legislatiei romane in vigoare. Din momentul primirii premiilor de catre castigatori, Organizatorul nu mai raspunde pentru integritatea acestora.

 5. În cazul în care Organizatorul constată, ulterior înmânării premiului / premiilor, că un Participant câştigător nu a îndeplinit toate condiţiile stipulate în prezentul Regulament Oficial, acesta îşi rezervă dreptul de a nu înmâna premiul / premiiile, respectiv de a cere repunerea în situaţia anterioara, prin reintrarea în posesia premiului / premiilor deja înmanate sau a contravalorii acestora, precum şi a cheltuielilor aferente suportate de Organizator în legătură cu înmânarea premiului / premiilor, dacă este cazul. În aceste circumstanţe, Organizatorului nu-i va putea fi reţinută răspunderea şi nu va datora daune – interese pentru prejudiciu.

 6. Orice modificare a regulilor de participare la Campanie, a modului de desfăşurare a acesteia, a perioadei valabilităţii acesteia, vor fi anunţate public de Organizator, prin afişarea actului adiţional la regulament la Birourile de Relaţii cu Clienţii ale magazinelor participante si pe site-ul www.alexandrion.ro.

 7. Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări necâştigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor oferite în cadrul acestei Campanii.

 8. Organizatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 9. În cazul în care sunt identificate persoane care au influenţat sau care au facilitat câştigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmărirea în instanţă a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intenţie de influenţare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea respectivului Participant din Campanie.

 
SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA

 1. Pentru scopul acestui Regulament oficial, forta majora inseamna orice eveniment imprevizibil şi de neînlăturat, petrecut după intrarea în vigoare a prezentului Regulament Oficial şi care împiedică partea sau părţile să-şi îndeplinească, total sau partial obligaţiile, exonerează de răspundere partea care o invocă, pe durata de existenţă a cazului de Forţă Majoră, daca acesta este confirmat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

 2. Dacă o situaţie de forţă majoră, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voinţa sa, împiedică sau intârzie total sau parţial executarea Regulamentului Oficial şi continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1082 şi 1083 respectiv 1351 din Noul Cod Civil.

 3. Organizatorul, dacă invocă forţă majoră, este obligat să comunice participanţilor la Campanie, în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră, existenţa acestuia.

 4. De asemenea, Organizatorul acestei Campanii nu îşi asumă răspunderea pentru nicio cauză liberă de culpa sa care ar putea afecta dreptul de participare la această Campanie.

 

SECTIUNEA 12. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

12.1In cadrul Campaniei din magazine nu vor fi colectate date cu caracter personal ale Participantilor.

12.2In scopul desfasurarii Campaniei de pe portalul de Facebook, Agentia prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr.4982.

12.3Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Agentiei in vederea inscrierii in Campanie, validarii si atribuirii/expedierii premiilor.

12.4Organizatorul si Agentia implicata in implementarea si desfasurarea acestei Campanii, garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor.Persoanele vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Agentiei pe adresa Bd Pache Protopopescu Nr 45 Sector 2, Bucureşti, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

12.5Persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Agentie, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Persoanele vizate au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Agentiei, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Persoanele vizate vor transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre GRUP SAPTE Bd Pache Protopopescu Nr 45 Sector 2, Bucureşti.

 
SECŢIUNEA 13. TAXE ŞI IMPOZITE

 1. Organizatorul campaniei are obligaţia de a reţine impozit pe premiile acordate, conform prevederilor cuprinse in Titlul III - Impozitul pe venit din Codul Fiscal, pentru veniturile în bani şi/sau în natura obţinute din campanie de catre câştigătorii persoane fizice, impozit pe care organizatorul campaniei promotionale îl va vira către autorităţile fiscale, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legatură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorilor.

 2. In privinţa premiilor acestei Campanii, Participanţilor nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepţia cheltuielilor reprezentând contravaloarea produselor achiziţionate si participante la Campanie.

 
SECŢIUNEA 14. LITIGII

 1. Eventualele litigii apărute între Organizator şi Participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente din România.

 2. Eventualele reclamaţii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe următoarea adresă: S.C. Alexandrion Grup Romania  S.R.L., cu sediul social social in comuna Bucov, sat Pleasa, jud. Prahova, Romania, în atenţia Departamentului Marketing, în termen de maxim 2 (două) săptămâni de la data incetarii campaniei promotionale. După această dată Organizatorul nu va mai lua în consideraţie nici o contestaţie.

 

SECŢIUNEA 15. REGULAMENTUL OFICIAL

 1. Prin participarea la această Campanie, Participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial

 2. Regulamentul de participare/desfăşurare al Campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la Biroul de Relatii cu Clientii din magazinele partcipante sau printr-o cerere scrisă la S.C. Alexandrion Grup Romania  S.R.L., cu sediul social social in comuna Bucov, sat Pleasa, jud. Prahova, Romania .

 3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţarea prealabilă a acestor modificări pe baza unui act aditional la prezentul regulament.

 4. Prezentul Regulament  Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor art. 52 alin 1 din Ordonanţa de Guvern nr.99/2000  privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, republicată in Monitorul Oficial nr.63 din 31.08.2007.